zaterdag 22 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Eerste editie banenmarkt in World Horti Center

Eerste editie banenmarkt in World Horti Center

World Horti Center organiseert vandaag, donderdag 9 februari, voor het eerst een banenmarkt. Deze is onderdeel van de Westlandse Talentweek van 6 tot en met 10 februari. In deze week worden verschillende activiteiten georganiseerd om de kennis over carrièremogelijkheden in de regio Westland te vergroten.

Tijdens de banenmarkt zijn meer dan 70 bedrijven uit verschillende sectoren aanwezig in World Horti Center. Ze zijn een mooie afspiegeling van voornamelijk Westlandse bedrijven te vinden. Naast bedrijven die actief zijn in de glastuinbouwsector zijn onder andere ook zorg, handel, retail, consultancy, kinderopvang, horeca, ICT en techniek aanwezig.

De banenmarkt is voor iedereen. Er is een breed aanbod te vinden op de markt. Denk hierbij aan stageplaatsen, maar ook (bij)banen in verschillende sectoren. Je ontmoet er werkgevers op een relaxte manier.

De banenmarkt in gaat om 13.00 uur van start en eindigt om 17.00 uur. UWV Haaglanden organiseert tijdens de banenmarkt twee workshops: ‘Presenteer jezelf met vertrouwen’ en ‘Hoe kan ik van beroep veranderen?’. Voor MBO, HBO en WO studenten zijn er tevens inspiratiesessies om aan deel te nemen. Bezoek aan de banenmarkt inclusief activiteiten is gratis, inschrijving vooraf is handig maar niet verplicht. Inschrijven kan via worldhorticenter.nl, hier is tevens meer informatie over de banenmarkt te vinden.

Over de Westlandse Talentweek
In de week van 6 tot en met 10 februari 2023 organiseert World Horti Center de Westlandse Talentweek. Naast World Horti Center zijn de initiatiefnemers van deze week Rabobank, Loswal De Bonnen, UWV Haaglanden, Patijnenburg, MBO Westland, Hortiheroes, ISW en Den Haag Werkt. Gedurende de week worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals ideation challenges en een MBO opleidingenmarkt voor ISW leerlingen, kids tours voor basisschoolleerlingen, inspiratiesessies voor MBO, HBO en WO studenten en een banenmarkt die toegankelijk is voor iedereen.

 


Redactie Floranews | 09-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS