woensdag 17 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Dé verrassing onder de bloemen deze Valentijn: Iris Scarlett

Dé verrassing onder de bloemen deze Valentijn: Iris Scarlett

Deze Valentijn kunnen we niet om haar heen; de Valentijnsiris van Middenweg Flowers. De prachtige rood getekende Iris Scarlett is de bloem bij uitstek om een boeket om te toveren tot een verrassend en jeugdig Valentijnboeket. 

“Het werken met de Iris Scarlett als basis in Valentijnsboeketten maakt het geheel een stuk hipper en frisser. Eigenlijk horen we dit al heel lang van bloemisten waar we goed mee samenwerken. Dit jaar besloten we dan ook om daar iets mee te doen” aldus Can Kaya van Middenweg Flowers.

De kweker zet zich al langer in voor het verbeteren van het imago van de Iris. "Je ziet de Iris Scarlett tot nu toe weinig langskomen als het gaat om promotiemateriaal waarin boeketten centraal staan, en dat mag anders. Onbekend maakt immers onbemind", aldus Can Kaya. Om hier beweging in te krijgen werkt de kweker graag samen met internationale bloemisten. Speciaal voor Valentijnsdag vroeg Middenweg Flowers bloemiste Charissa van Straalen om een spectaculair boeket te maken met de Iris Scarlett in de hoofdrol.

Bloemisten hebben al jaren behoefte aan een breder aanbod in Valentijns bloemen. Met deze speciale Iris geeft Middenweg hier antwoord op. Van het boeket zijn prachtige foto’s en video’s gemaakt, die de kweker de komende tijd zal delen op zijn social media kanalen en met zijn klanten. “Door mensen letterlijk de mogelijkheden met de Iris Scarlett te laten zien, bieden we ze een verbluffende mogelijkheid om te verrassen deze Valentijn, dat is de insteek”, aldus Can Kaya.

Murat en Can Kaya kweken al sinds 2001 Irissen van het hoogste kwaliteitsniveau. Dit doen ze zowel vanuit de kas als vanaf het land. Middenweg Flowers is een van de weinige telers die de Iris jaarrond aanbiedt en het bedrijf heeft hoge ambities. Ze vinden dat de waardering voor de Iris significant omhoog moet. Met dat doel in het vizier introduceerden ze afgelopen jaar een compleet nieuwe huisstijl, breidden ze uit in Spanje en lanceren ze nu een speciale Valentijnsvariant. 


Redactie Floranews | 07-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS