zaterdag 25 maart 2023
Beurs agenda sierteelt Nima Sierteelt Marketing Event topbanner

Den Ouden Ferm O Feed en Plant Health Cure samen verder

Den Ouden Ferm O Feed en Plant Health Cure samen verder

Den Ouden Ferm O Feed en Plant Health Cure (PHC) zijn gefuseerd. Sinds 30 januari 2023 gaan de bedrijfsonderdelen samen verder onder de naam Den Ouden GrowSolutions. Met de fusie bundelen ze de krachten van twee vergelijkbare organisaties tot één sterk team. De productielocatie van Den Ouden GrowSolutions is gevestigd op de huidige productielocatie van Ferm O Feed in Helmond. De productielocatie van PHC in Oisterwijk is vanaf heden gesloten en bevindt zich nu ook op de productielocatie in Helmond. De handelsnamen Ferm O Feed en PHC blijven permanent bestaan. Ook het productportfolio en de labels op producten, blijven voor nu hetzelfde. Bestaande afspraken en overeenkomsten blijven gehandhaafd.

Den Ouden Ferm O Feed is al bijna dertig jaar onderdeel van Den Ouden. PHC sinds 2021. Beide divisies zijn gespecialiseerd in bodemverbetering en -vruchtbaarheid en bieden oplossingen om plantgroei te stimuleren. Ferm O Feed ontwikkelt organische meststoffen en biostimulanten en distribueert deze naar 75 landen wereldwijd. PHC is specialist en koploper op het gebied van mycorrhiza-technologie en bodembiologie. De kennisorganisatie levert plantaardige meststoffen, nuttige bodemschimmels en -bacteriën die bodem en planten weerbaar maken en beter laten functioneren.

De twee partijen bundelen nu de krachten van twee vergelijkbare organisaties tot één krachtig team. "We verbinden de commercie en het internationale netwerk vanuit Ferm O Feed met de waardevolle kennis over product en toepassing vanuit PHC. We worden een one-stop-shop waar men voor alle diensten, expertise en product(toepassing) wat betreft bodemverbetering terecht kan bij één aanspreekpunt in plaats van twee."


Redactie Floranews | 06-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS