zaterdag 25 maart 2023
Nima Sierteelt Marketing Event topbanner Beurs agenda sierteelt

30MHz maakt doorstart

30MHz maakt doorstart

30MHz maakt een doorstart onder de Sobolt Groep. Hierover hebben de partijen op 1 februari 2023 overeenstemming bereikt. 30MHz werd op 2 januari van dit jaar failliet verklaard door de rechtbank van Amsterdam. Onder de Sobolt Groep blijft 30MHz als merk met de bestaande service doorgezet. Hierdoor kunnen klanten het platform, de sensoren en de service blijven gebruiken.

Sobolt groep ontwikkelt oplossingen voor een duurzame toekomst. Het bedrijf maakt impact binnen de energiesector, infrastructuur en de tuinbouw. Binnen de tuinbouw werkt het onder de naam Plantfellow.

“We zijn blij dat we de 30MHz dienstverlening kunnen doorzetten. Als eerste ligt de focus op het verbeteren van de dienstverlening en kwaliteit voor klanten. Op korte termijn gaan we in hierover in gesprek met medewerkers, klanten en natuurlijk partners”, aldus Dennis van der Wiel, bioloog en business grower bij de nieuwe combinatie.

30MHz werd in 2014 opgericht. Het is een vooraanstaande speler in draadloze sensortechnologie, platforms en dataverwerking voor in de tuinbouw. Het geeft telers en veredelaars met deze tools meer inzicht in plant- en klimaatcondities.


Leandra de Boef | 03-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS