zaterdag 25 maart 2023
Beurs agenda sierteelt Nima Sierteelt Marketing Event topbanner

RM Plants Orderbeurs in nieuwe showroom en kwekerij 📸

RM Plants Orderbeurs in nieuwe showroom en kwekerij 📸

Tot en met 10 februari is tijdens de orderbeurs van RM Plants het volledige Outdoor Mediterrane voorjaarsassortiment te zien. Ook is er een grote presentatie van diverse maten tuinpalmen en het hele progamma Olijfbomen van potmaat 15 tot en met pot 120 cm. Met deze beurs wordt de nieuwe showroom en de kwekerij geopend.

Bekijk onder dit artikel onze fotoreportage.

RM Plants heeft zijn kas de afgelopen tijd uitgebreid van 3 naar 6 hectare. Er is hard gewerkt aan de uitbreiding van het moderne bedrijf dat volledig zijn eigen elektriciteit opwekt, voor de verwarming warmtepompen gebruikt en zijn eigen ondergrondse wateropslag heeft. Half december 2022 is de nieuwe kas in gebruik genomen. 

Tijdens de beurs wordt ook het brede scala aan RM Indoor groene kamerplanten gepresenteerd. Deze zijn per direct en als jaarrond vaste lijn leverbaar. Ook laar Van Adrichem een uitgebreide presentatie zien van het RM Green in White concept en diverse andere RM-pot-plant combinaties voor de dag & termijnhandel.

Bestellen en reserveren van het RM Indoor & Outdoor sortiment kan gelijk op de beurs of via de vernieuwde RM-webshop. De berus is te bezoeken aan de Meerlandenweg 22 in Amstelveen.


Leandra de Boef | 31-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS