zondag 26 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

FloraHolland start 5 februari met interne nachthuur

FloraHolland start 5 februari met interne nachthuur

In de drukste perioden van het jaar zet Royal FloraHolland interne nachthuur in om de beschikbaarheid van stapelwagens te vergroten. De drukte rond Valentijn komt al op gang en daarom start binnenkort de interne nachthuurperiode 2023. De eerste geplande nacht is de nacht van zondag 5 op maandag 6 februari 2023.

Alle nachten zijn zogenoemde 'flexibele' nachten. Als er voor een nacht genoeg stapelwagens beschikbaar zijn, kan de veiling besluiten om de interne nachthuurheffing niet door te laten gaan. Of de nachthuur daadwerkelijk doorgaat, wordt uiterlijk op de dag zelf voor 10.00 uur gemeld. Als de interne nachthuur in het weekend valt, wordt dit op vrijdag uiterlijk voor 10.00 uur doorgegeven.

Leden met een abonnement op berichtendienst SIG interne nachthuur worden via deze dienst direct per e-mail of sms geinformeerd zodra bekend is of de interne nachthuur wel of niet doorgaat.

bron en foto: Royal FloraHolland


Redactie Floranews | 31-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS