vrijdag 19 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Gerberatelers zetten medewerkers FloraHolland in het zonnetje

Gerberatelers zetten medewerkers FloraHolland in het zonnetje

Afgelopen vrijdag werden honderden veilingmedewerkers in het zonnetje gezet door Coloured by Gerbera. Een enthousiast team fietste vrijdagochtend vroeg met een bakfiets gevuld met vrolijke, kleurrijke gerbera’s langs alle werknemers van Royal Flora Holland in Naaldwijk en zorgde ervoor dat iedereen verrast werd. Van de orderpickers tot de keurmeesters, iedereen ontving een prachtige gerbera met bijpassend label. Het gaf een fraai en sympathiek beeld.

Coloured by Gerbera koos er bewust voor, naast de handelspartners en de logistieke keten, om ook de logistiek medewerkers op de veiling te verrassen. Deze mensen blijven vaak ongezien, maar spelen een zeer belangrijke rol in het verder de keten in krijgen van onze gerbera’s. Daar mag best eens aandacht aan besteed worden! Dat dit gewaardeerd werd was direct duidelijk. De blijdschap was van de gezichten af te lezen.

Met deze sympathieke actie sluit Coloured by Gerbera een serie guerilla acties, die onderdeel zijn van de nieuwe wintercampagne, af. Onder het motto “Kleur je dag met gerbera!” zijn er de afgelopen weken meerdere verrassingsacties geweest waarbij gerbera’s uitgedeeld zijn. Kleur je dag met gerbera!

Nog niet eerder voerde Coloured by Gerbera campagne in de winter. De uitdagingen in de markt en het veranderen van het aanbod deden de telers doen besluiten om ook in de winter wat extra positiviteit te verspreiden. Daarvoor is de kleurrijke gerbera in al zijn diversiteit natuurlijk bij uitstek geschikt. Naast de ludieke guerilla acties verrast Coloured by Gerbera de komende tijd ook met onlinecampagnes richting Europese Bloemisten en Groothandel. Wie bovendien de QR-code scant die op het kleurrijke label staat of naar www.colouredbygerbera.com/nl/gerbera-kleurt-je-dag gaat, kan op nog meer kleurrijke inspiratie rekenen de komende tijd.

30-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS