zaterdag 25 maart 2023
Beurs agenda sierteelt Nima Sierteelt Marketing Event topbanner

Magical Hydrangea trapt jubileumjaar af

Magical Hydrangea trapt jubileumjaar af

Voor Magical Hydrangea is 2023 een bijzonder jaar. Het hortensiamerk bestaat namelijk tien jaar en dat wordt gevierd. De feestelijke aftrap van het jubileumjaar was afgelopen week op de IPM in Essen. In 2013 begon het Magical Hydrangea-avontuur. De hortensia stond al snel bekend als sterke tuin-, balkon-, en kamerplant die wel 150 dagen bloeit en daarbij prachtig doorkleurt. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa kreeg de plant daardoor ieder jaar meer fans. Onder consumenten, maar ook onder retailers. Magical Hydrangea zou volgens de telersvereniging geen succes geweest zijn zonder de Europese retailers. 

Zij konden afgelopen week op de IPM dan ook zelf ervaren hoe de kleuren van de planten hun ‘mood’ beïnvloeden. Ook kregen retailers volop tips om de verkoop nog verder te verhogen. Ook konden ze intekenen op de Magical Piaggio, een aansprekende eyecatcher voor op de winkelvloer. Magical Hydrangea stond op de beurs samen met retailers stil bij het jubileum en de gezamenlijke ambities voor de komende jaren.

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan introduceert Magical Hydrangea bovendien in mei de limited edition tuinhortensia Magical Green Revolution. De bekende Revolution in een nieuw, groen jasje. Deze bijzondere planten worden verdeeld over retailers in heel Europa. Consumenten maken bij aankoop van deze limited edition tuinplant kans op een van de tien modern vormgegeven Capi-regentonnen. Een toepasselijke prijs, want Hydrangea’s zijn dorstige planten. Met deze prijs geeft Magical bovendien extra aandacht aan vergroening en waterverspilling. Over de specifieke actievoorwaarden en timings zal Magical nog communiceren met de retailers.


Leandra de Boef | 30-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS