maandag 4 maart 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Stolze groeit verder in nieuw hoofdkantoor

Stolze groeit verder in nieuw hoofdkantoor

Stolze heeft eind vorig jaar haar intrek genomen in haar nieuwe hoofdkantoor op Honderdland 781 in Maasdijk. Ruim anderhalf jaar is er gebouwd aan een nieuw onderkomen met ruimte voor groei, verbinding en duurzaamheid. Het hypermoderne pand sluit volgens Stolze aan bij haar internationale ambities. Alle afdelingen zijn in één pand van 13.000 vierkante meter ondergebracht.

Het hypermoderne pand sluit volgens Stolze aan bij haar internationale ambities. Alle afdelingen zijn in één pand van 13.000 vierkante meter ondergebracht. Geert van Veen is sinds september 2022 werkzaam als managing director bij Stolze. Hij vertelt over de grote vooruitgang nu de afdelingen niet langer versnipperd zijn over verschillende gebouwen: “Er is meer eenheid en een efficiënter productieproces, hierdoor kunnen we onze klanten optimaal bedienen. Daarnaast kunnen we onze relaties vol trots ontvangen en hen onze professionele productie afdelingen laten zien. Dat schept vertrouwen.”

Drone foto nieuw pand - Foto: Fotostudio Gerard-Jan Vlekke / Fotovak

De drie productie afdelingen paneelbouw, unitbouw en kabelassemblage zijn opnieuw opgebouwd, vertelt procurement manager Roel Gruwel. Hij was verantwoordelijk voor de vertaling tussen de wensen van Stolze en de bouwpartners. Zo werd het magazijn gedeeltelijk geautomatiseerd en zijn de logistieke routes zo optimaal mogelijk ingericht. Roel: “Dit alles resulteert in producten van nog hogere kwaliteit bij een beter service niveau”.

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de visie van Stolze. Het bedrijf investeerde in een duurzaam gebouw wat klaar is voor de toekomst. Het nieuwe pand is energie-efficiënt, zelflerend en maakt onder meer gebruik te maken van zonne-energie en buffers. Hierbij wordt zonne-energie dat in het weekend overblijft opgeslagen om doordeweeks in te zetten.

Ook voor de ruim 180 medewerkers van Stolze brengt het nieuwe hoofdkantoor vele voordelen met zich mee. Een gezond werkklimaat, ergonomische werkplekken, optimale vergaderfaciliteiten, een gloednieuwe sportruimte en één grote kantine waar het team samen kan komen. “Het is erg bijzonder om deze mooie nieuwe stap met het team te maken. En natuurlijk hopen we met het nieuwe pand ook toekomstige collega’s aan te trekken. Het nieuwe hoofdkantoor biedt Stolze ruimte voor groei en verbinding!”, sluit Geert van Veen trots af.

Het nieuwe post- en bezoekadres van Stolze is:
Honderdland 781
2676 LV Maasdijk


Redactie Floranews | 30-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS