vrijdag 19 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Aad van Daalen, oud-directeur en mede-eigenaar BosDaalen, overleden

Aad van Daalen, oud-directeur en mede-eigenaar BosDaalen, overleden

Afgelopen zondag is Aad van Daalen overleden. De oud-directeur en mede-eigenaar van BosDaalen is 77 jaar geworden. BosDaalen maakt zijn overlijden bekend met onderstaand bericht.

Zondagavond ontvingen wij het verdrietige bericht dat, Aad van Daalen, onze oud-directeur en mede-eigenaar en vader van onze huidig algemeen directeur, Aris van Daalen, op 77-jarige leeftijd is overleden.

Aad van Daalen trad, als derde generatie, in de voetsporen van zijn vader, oom en opa. Eerst als medewerker en later als directeur en eigenaar.
Als directeur bouwde hij gestaag verder aan de groei van van Daalen Transport en heeft hij het bedrijf verder weten uit te bouwen en de basis weten te versterken, waaruit BosDaalen is ontstaan.

Wij zullen hem herinneren als een inspirerende en uitgesproken ondernemer, iemand die zijn scherpzinnige mening niet onder stoelen of banken stak.

Aad van Daalen was een bevlogen man met oog voor de maatschappij. Zo was hij één van de initiatiefnemers van Transportcentrum Westland, het bedrijventerrein waar hij vanaf het begin tot 2013 voorzitter van was.
Hij was een man met een grote sociale betrokkenheid. In verschillende initiatiefgroepen en besturen heeft hij een grote rol gespeeld, zowel in het bedrijfsleven als in het sociaal-maatschappelijk leven.
Voor zijn inzet voor de maatschappij is Aad van Daalen onderscheiden tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

We wensen zijn echtgenote Dea, zijn ( schoon ) kinderen Maris, Aris en Lenny en kleinkinderen Puk, Rijk en Jet alle kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.


Redactie Floranews | 24-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS