zaterdag 3 juni 2023
Beurs agenda sierteelt 2303FlowerTrials

Introductie van de nu al meest romantische bloem van het jaar

Introductie van de nu al meest romantische bloem van het jaar

Decofresh introduceert de charmante nieuwe Roos Moccachino, een nostalgisch kunstwerk van veredelaar De Ruiter. Volgens Decofresh is het nu al de meest romantische bloem van het jaar. De nieuwe roos heeft, delicate warme kleuren, perfect passen bij de sfeer van bruiloften. De roze-bruine roos is een compacte bloem, die prachtig opent en precies de juiste hoeveelheid kleur geeft aan elke ruimte. Moccachino is vanaf vrijdag 20 januari exclusief te verkrijgen via Decofresh Roses.

Bruidsboeket door Tom de Houwer

Moccachino is veelzijdige en makkelijk te verwerken in elk type decoratie en boeket. Enkele gerenommeerde bloemisten en designers hebben de bloem al getest en zijn razend enthousiast.

Andreas Frank, bloemist en floral influencer bij Blumenwerk Neudenau uit Duitsland, is enthousiast over de nieuwe roos: “Wat een prachtige schoonheid, delicaat met een prachtig kleurenspel. Rose Moccachino heeft de kans om een van de nieuwe sterren in de huwelijksrozenhemel te worden. Ik kijk nu al uit naar het trouwseizoen 2023.”

Ook Petri van Rijsdijk, bloemist bij Fiori Bloemen uit Nederland, ziet in de Moccachino, de perfecte roos voor bruidswerk: “Moccachino gaat snel en prachtig open en geurt heerlijk! Daardoor is het een perfecte roos voor bruids- en rouwwerk! En deze roos is ook nog eens heel lang! De kleurintensiteit van deze roos is perfect! Van oudroze tot zalmroze, past bij elke combinatie. Een must voor elke bloemist!”

Ook bij Linda Hanssen, bloemist bij Årstidens Bästa uit Zweden, is Moccachino favoriet: “Moccachino is vanaf de eerste keer een favoriet. Glad en zachtroze, een perfecte mix. En als de roos in volle bloei staat, is ze gewoon perfect!” 


Redactie Floranews | 19-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS