zondag 26 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Waterings bedrijf viert productie 1000e Trike met verloting gouden exemplaar

Waterings bedrijf viert productie 1000e Trike met verloting gouden exemplaar

Metazet FormFlex produceerde onlangs haar 1000e Trike. Oorspronkelijk werd deze elektrotrekker ontwikkeld voor gebruik bij Nederlandse glastuinbouwbedrijven. Inmiddels worden de voertuigen wereldwijd ingezet en doen ze dienst binnen meerdere sectoren. Waaronder de zorg, gemeenten, industrie en kantoren. Het uit Wateringse bedrijf bedient met deze Trikes ruim inmiddels 400 bedrijven in 30 landen.

Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van intern transport en ontwikkelt geschikte voertuigen voor diverse toepassingen. Omdat het het volledige ontwerp-, ontwikkelings- en productieproces in eigen beheer heeft, is het in staat om naast het reguliere aanbod ook mobiliteitsoplossingen te leveren voor specifieke situaties.

“Wat ooit begon binnen de glastuinbouw, is uitgegroeid tot het aanbieden van mobiliteitsoplossingen voor meerdere sectoren. Redenerend vanuit de tuinbouw ontwikkelden we krachtige en robuuste modellen die wel tegen een stootje kunnen en tegelijkertijd compact zijn, waardoor ze ook in kleine ruimtes wendbaar zijn. Dit blijken producteigenschappen waar andere sectoren ook baat bij hebben als het gaat om intern transport”, aldus Wilfred Lange van Metazet FormFlex. “De productie van de 1000e Trike is een mijlpaal die we niet ongezien voorbij willen laten gaan.”

Gouden Trike winnen tijdens IPM

Van 24 tot 27 januari 2023 is Metazet FormFlex aanwezig op de vakbeurs IPM in Essen. In de stand zijn verschillende Trike-modellen te bekijken en zijn er specialisten aanwezig om in gesprek te gaan over het gebruik van de elektrotrekkers. Ter ere van het ‘jubileum’ is er een speciale editie uitgebracht, de Gouden Trike. Deze wordt verloot onder geïnteresseerde stand bezoekers. Ook demonstreert het bedrijf tijdens de beurs het Hanging Basket systeem met geïntegreerd water by weight systeem van OASIS. Metazet FormFlex is aanwezig in Hal 3 op stand nummer 3A36.

 


Redactie Floranews | 19-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS