vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Op inkoop in het zuiden van Nederland 📸

Op inkoop in het zuiden van Nederland 📸

Deze week worden er in Brabant meerdere plantenbeurzen georganiseerd. Op 18 en 19 januari laten de kwekers op Groenbeurs Brabant en Groenbeurs Haaren een divers aanbod aan planten en bomen zien. Later deze week start TreeVention in Venlo. Bekijk onder dit artikel onze fotoreportage.

Groenbeurs Brabant is op 18 en 19 januari te bezoeken in Best. Op deze plek presenteren 36 planten- en boomkwekers hun assortiment. Op dezelfde dagen is in Haaren, ´De tuin van Brabant´, Groenbeurs Haaren te bezoeken. Op een nieuwe locatie bij Plantenkwekerij Joost Sterke in Haaren, staan kwekers uit de regio Haaren en omgeving klaar om hun voorjaarsassortiment voor 2023 te presenteren.

Later deze week start TreeVention in Venlo. Van 21 tot en met 24 januari kunnen inkopers heirterecht voor een compleet aanbod aan boomkwekerijproducten en tuinplanten. TreeVention 2023 wordt wederom georganiseerd in het pand van de voormalige bloemenveiling. Er is een conceptenplein, een lagenbeurs en er zijn importpleinen met grote presentaties met producten uit Spanje, Italië en Sicilië.

De groenbeurzen in het zuiden van het land zijn voor professionals in de groenbranche, zoals hoveniers/ groenvoorzieners, handelaren en lijnrijders, tuincentra, overheden en inkooporganistaies.


 

 


Leandra de Boef | 19-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS