donderdag 28 september 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

De 5 vragen aan… Maarten Goos

De 5 vragen aan… Maarten Goos

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Maarten Goos. In de rol van algemeen directeur ben ik verantwoordelijk voor Royal Van Zanten. Samen met gepassioneerde collega’s mag ik leiding geven aan de groei en bloei van ons bedrijf. Na mijn studie Bedrijfskunde ben ik in 2004 als trainee begonnen bij Royal Van Zanten. Na enkele jaren heb ik mijn carrière voortgezet bij andere bedrijven in verschillende sectoren. Sinds 2020 ben ik weer terug, of beter gezegd ‘thuis’, bij Royal Van Zanten.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Dat ik dagelijks met gepassioneerde collega’s mag werken aan het ontwikkelen van nieuwe rassen én het produceren van uitgangsmateriaal. Dit alles voor onze klanten. Ook geniet ik van de gedachte hoeveel plezier het eindproduct de consument geeft. Het is bijzonder om dit te mogen doen bij een bedrijf met een koninklijk predicaat dat onlangs haar 160 jarig jubileum vierde!

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Het zal geen verrassing zijn dat dit de oorlog in Europa is. Naast het enorme persoonlijke leed heeft dit verregaande (wereldwijde) consequenties die weer grote impact hebben op onze sector en alle spelers. Denk hierbij aan de hoge energiekosten en inflatie.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Naast het nastreven van product leadership voor onze bestaande gewassen gaan we ons portfolio verbreden om onze klanten nog beter te bedienen. Wat zou het mooi zijn als we echt iedereen blij kunnen maken met de schoonheid van onze bloemen. Bloemen geven het leven kleur en zin. Aan de passie van mijn collega’s zal het niet liggen!

Wat ga je dit weekend doen?

Dit weekend ga ik lschaatsen met de kinderen. En vanavond jeu de boules spelen met vrienden, als verlaat verjaardagscadeau.

Bron: www.Floranews.com
13-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS