maandag 6 februari 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Jaarlijkse Delishow vol noviteiten op vernieuwde locatie

Jaarlijkse Delishow vol noviteiten op vernieuwde locatie

De jaarlijkse Delishow van Deliflor Chrysanten vindt dit jaar op een vernieuwde locatie binnen het bedrijf plaats. Er heeft de afgelopen periode een uitbreiding van de breeding faciliteiten bij Deliflor plaatsgevonden. De bloeiproef is hier geplaatst onder recent geïnstalleerd full led.

Klanten van de veredelaar zijn dit jaar op 4 dagen welkom om de nieuwste rassen en kansrijke nummers te komen bekijken. De Delishow is van dinsdag 17 januari tot en met vrijdag 20 januari van 8:00-14:00op afspraak te bezoeken. Volgens de veredelaar zijn er veel nieuwe rassen te bewonderen! Een Delishow vol noviteiten dus.

Hotel Delifornia

Dit jaar is extra ingezet op het terugbrengen van de gezelligheid nadat de laatste edities van de Delishow nog overschaduwd werden door corona. De locatie wordt omgetoverd tot een sfeervol hotel compleet met bar, restaurant en relaxruimte. Deliflor wordt voor deze gelegenheid tijdelijk omgedoopt tot ‘Hotel Delifornia’, voorzien van de mooiste sfeerarrangementen met de chrysanten uit het eigen assortiment. Speciale aandacht is er voor de complete Yin Yang serie: een santini met een bijzonder zwart hartje, waarvan de 5e kleurvariant in week 5 op de markt komt.

Verder staan er nog meer Deliflor santini’s klaar voor marktintroductie. Zo zullen dit voorjaar de fris groene Turtle, de perzikkleurige Babette en de crème Baykal Lunar geïntroduceerd worden. Daarnaast zijn er ook in het pluissegment 2 nieuwe toppers te verwachten: van de welbekende Rossano komt een nieuwe zalmkleurige aanvulling, Rossano Salmon. Verder staat de lichtroze Honeymoon op de planning voor dit voorjaar, een prachtige grote bloem, uitermate geschikt voor de mooiste bruidsarrangementen.

Bezoekers kunnen zich zelf vooraf online registreren of een afspraak inplannen via hun accountmanager. 


11-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301DutchGreenroof


2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS