zaterdag 25 maart 2023
Nima Sierteelt Marketing Event topbanner Beurs agenda sierteelt

Janity Flowers sluit aan bij Decorum

Janity Flowers sluit aan bij Decorum

Troschrysantenkwekerij Janity Flowers uit Bruchem sluit in 2023 aan bij telersvereniging Decorum. Janity Flowers is na Van Dijk Flowers en Van Wordragen Flowers de derde troschrysantenkweker die onder Decorum levert. Met de diverse soorten troschrysanten is de kwekerij van Jarno van Wijk volgens Decorum een mooie aanvulling op het kwalitatieve en ruime assortiment troschrysanten van de telersvereniging.

Janity Flowers kweekt sinds 1986 jaarrond chrysanten en is op vele vlakken een vooruitstrevend bedrijf. Duurzaamheid en voorop lopen met nieuwe technieken, zoals LED en vochtbeheersing, is dan ook belangrijk voor Janity Flowers. Per jaar produceert het bedrijf 13,5 miljoen troschrysanten van 1 specifiek ras om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Jarno van Wijk heeft Janity Flowers in 2019 van zijn ouders overgenomen. “We hopen beter bereikbaar te zijn met Decorum voor onder andere de groothandelsmarkt en bloemisten. Ook kijken we uit naar de samenwerking met de andere Decorum kwekers", aldus Van Wijk.
 


Leandra de Boef | 11-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS