maandag 6 februari 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Trendz 2023 Voorjaarseditie 📸

Trendz 2023 Voorjaarseditie 📸

Op 8, 9 en 10 januari werd in Gorinchem de voorjaarseditie van Trendz georganiseerd. Drie dagen lang werd er een divers programma aangeboden op maar liefst drie podia: het Trendz Podium, het Bloemen & Planten Podium en Trendz Do It Yourself.

Zo was er op het Bloemen & Planten Podium onder andere een paneldiscussie met bloemisten over ondernemen in uitdagende tijden en werden er demonstraties gegeven door young floral talents. Op het DIY podium werd een workshop gegeven over stijlvol inpakken en werd een workshop gegeven over hoe je je als retailer en creatieve ondernemer online kan onderscheiden. Op het Trendz Podium werden onder andere de beste (smartphone) fotografie tips gegeven om winkel en producten zelf mooi vast te leggen met de (gouden) ingrediënten van een foto die verkoopt.

Op de beurs zelf waren onder andere veel nieuwe voorjaarscollecties, de trendkleuren en de trends te zien. Ook waren er verschillende concepten voor de winkel van de toekomst te zien. Team Trendz heeft hiervoor jonge mensen gevraagd hun Winkel van de Toekomst in te vullen.

In augustus van dit jaar wordt de najaarseditie van Trendz georganiseerd. Deze vindt plaats op 27, 28 en 29 augustus 2023.


Leandra de Boef | 11-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS