vrijdag 12 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Judith van der Hulst nieuwe directeur van Actor Bureau voor sectoradvies

Judith van der Hulst nieuwe directeur van Actor Bureau voor sectoradvies

Judith van der Hulst wordt per 1 maart 2023 de nieuwe directeur van Actor Bureau voor sectoradvies te Woerden. Zij volgt hiermee Marlies van Loon op die afgelopen zomer na 17 jaar afscheid heeft genomen. Van der Hulst vormt samen met Eduard de Bruijn en Lydia Timmermans het management van Actor. 

Actor is, onder andere, via haar dochteronderneming A&O Agrarisch, uitvoerder van de activiteiten van Kasgroeit, Talentboom en Talentoogst in de sectoren Glastuinbouw en Open Teelten. De agrarische en groene sector is aandeelhouder van Actor onder de naam Stichting Colland Sectorraad.

Van der Hulst is een ervaren directeur met een brede achtergrond in de wereld van sectororganisaties en arbeidsmarktbeleid. Zij is van huis uit arbeidsrechtjuriste. Judith is sinds 2000 in dienst van Werkgeversvereniging AWVN waarin zij verschillende functies en rollen heeft vervuld. De laatste twee jaar was zij Directeur Beleid & Advies.

Van der Hulst: “Na ruim 22 mooie jaren bij Werkgeversvereniging AWVN is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb enorm veel zin om met het managementteam en de medewerkers aan de slag te gaan bij Actor. En samen inhoud te geven aan arbeidsmarkt- en pensioenvraagstukken, de dienstverlening aan opdrachtgevers en de verdere ontwikkeling van Actor.”

“De Colland Sectorraad is bijzonder blij met Judith als de nieuwe directeur van Actor. Zij is een ervaren directeur met een groot netwerk. Met haar brede kennis en ervaring in de wereld van arbeidsmarkt en sociale partners past ze perfect in het plaatje. Wij kijken zeer uit naar haar komst en wensen haar veel succes”, aldus Eric Douma en Leo van Beekum, voorzitters van de Colland Sectorraad.


Redactie Floranews | 10-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS