zaterdag 25 maart 2023
Beurs agenda sierteelt Nima Sierteelt Marketing Event topbanner

Multi Supplies super trots op nieuwe locatie in Honselersdijk

Multi Supplies super trots op nieuwe locatie in Honselersdijk

Multi Supplies Westland is verhuisd naar de een nieuwe locatie in Honselersdijk. De leverancier in etiketten en kantoor-supplies laat de Pyramide aan de Middel Broekweg achter zich en is nu gevestigd op Jupiter 240. Hier heeft het een dubbel zo grote oppervlakte tot zijn beschikking.

“We zijn super trots op deze zichtlocatie. Als je er naartoe rijdt, schijnen de neonletters je tegemoet”, aldus Mike van der Laarse, oprichter van het bedrijf. Onlangs zette Van der Laarse een stap terug als directeur en gaf ruim baan aan een nieuwe, jongere generatie. De huidige directie wordt gevormd door Nick Eveleens, Erik van der Voort en Ron de Raaij. Laatstgenoemde is vestigingsmanager van Multi Supplies Honselersdijk. Hij vertelt: “Door ruimtegebrek en een onzekere toekomst met betrekking tot de Pyramide zijn we op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden. Het is ons gelukt om op het veilingterrein te blijven op een goed bereikbare locatie.”

Multi Supplies is in 1988 in Aalsmeer opgericht. Het begon met telexrollen en printpapier maar vandaag de dag vormen etiketten en stickers ten behoeve van de tuinbouw, sierteelt en groente- en fruitsector de corebusiness. Zo levert het dit soort stickers voor heel veel Nederlandse en Europese supermarkten op voorraad.

Het bedrijf heeft een grote voorraadruimte, in zowel de vestiging Aalsmeer als Honselersdijk, en biedt daarnaast een supersnelle levering. Kleine of grote aantallen, telefonisch of via de webshop. Nick Eveleens: “We zijn multi-inzetbaar en heel servicegericht. Zo vervoeren wij bijna alle bestellingen zelf. We leveren tot aan de werkplek als het moet. Afhalen in onze winkel is uiteraard ook geen probleem. Ook als het gaat om een kleine bestelling doen wij ons uiterste best voor elke klant. Uitstekend voorraadbeheer, een breed aanbod aan artikelen en een goede service zijn onze waarden en we komen ze ook echt na. Wie iets belooft… moet het ook doen en wij doen dat met plezier.”

Van der Laarse heeft met een gerust hart een stapje teruggezet maar werkt nog steeds met plezier in het bedrijf. Hij roemt de samenwerking en collegialiteit. De meeste medewerkers hebben een jarenlang dienstverband. “Je moet het toch echt met z’n allen doen!” In totaal werken bij Multi Supplies 25 mensen. Het bedrijf focust zich op een solide toekomst maar verliest daarbij de kernwaarden sociaal en duurzaam ondernemen niet uit het oog.


Redactie Floranews | 09-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS