donderdag 28 september 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Inspiratie opdoen tijdens de Winter Fair & OrchideeŽn Plaza 2023

Inspiratie opdoen tijdens de Winter Fair & OrchideeŽn Plaza 2023

Op woensdag 11 en donderdag 12 januari organiseert Royal FloraHolland de jaarlijks terugkerende Winter Fair in Aalsmeer. Parallel hieraan vindt op 11 januari ook de Orchideeën Plaza plaats in Aalsmeer. 

Tijdens de Winter Fair presenteren meer dan 55 kwekers hun aanbod aan boomkwekerijproducten, kamer- en tuinplanten. Bezoekers krijgen een breed assortiment te zien, zodat ze weten wat ze van aankomend seizoen kunnen verwachten. Op deze handelsbeurs is ook het Salesmanagement van FloraHolland vertegenwoordigd en diverse verkooporganisaties. Zij tonen in hun eigen stands het aanbod van de aangesloten kwekers.

Tijdens de Orchideeën Plaza worden potorchideeën worden getoond voor de verkoop. Bezoekers zijn dus in één keer op de hoogte van het nieuwste assortiment van de kweker en kunnen de producten ook gelijk bestellen.

De Winter Fair en Orchideeën Plaza zijn beiden op woensdag 11 januari te bezoeken van 08.30 tot 15.00 uur. De Winter Fair is daarnaast ook op donderdag te bezoeken van 08.30 tot 15.00 uur.


Leandra de Boef | 05-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws



2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS