zaterdag 3 juni 2023
Beurs agenda sierteelt 2303FlowerTrials

KP Holland en Greenex introduceren Kalanchoe Rosalina in Noord-Amerika

KP Holland en Greenex introduceren Kalanchoe Rosalina in Noord-Amerika

KP Holland en Greenex introduceren per 1 januari 2023 de Rosalina Kalanchoë in Noord-Amerika. De genetica van de sterke bloeiende kamer- en terrasplant met breed kleurenspectrum staat in de startblokken om de Amerikaanse kwekers van topkwaliteit Kalanchoë te voorzien.

Dankzij de uniforme groei- en bloeispecificaties van de Rosalina kan het assortiment goed verwerkt worden binnen sterk geautomatiseerde teeltsystemen. Rosalina kenmerkt zich door volle bloemschermen, uniformiteit en compacte plantopbouw. Ook speelt veredelaar KP Holland met de Rosalina genetica in op de wens naar minimaal remstofgebruik.

Dankzij de nieuwe samenwerking met Greenex is het Kalanchoë Rosalina assortiment nu ook exclusief beschikbaar voor Noord-Amerikaanse kwekers. Voor Spathiphyllum Cupido en Siam Curcuma genetica is KP Holland via ForemostCo al jaren sterk aanwezig op de Noord-Amerikaanse markt.
Greenex promoot in Noord-Amerika de nieuwste innovaties van tuinbouwveredelaars en biedt end-to-end klantenservice aan hun klanten. Het bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd met vijf locaties verspreid over Noord-Amerika, Midden-Amerika en Europa.
 


Redactie Floranews | 03-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS