maandag 4 maart 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Mixt Creations presenteert haar voorjaarslijnen tijdens huisbeurs

Mixt Creations presenteert haar voorjaarslijnen tijdens huisbeurs

Mix Creations organiseert van 9 tot en met 13 januari 2023 een huisbeurs. De professionele vakhandel is deze dagen welkom om de nieuwste voorjaarslijnen te komen bekijken. “Met trots laten wij alle (kleur) trends zien voor dit voorjaar”, vertelt directeur Ton Kleijberg. “Van vrolijke kleurrijke primula’s tot romantische plantarrangementen. Het complete assortiment staat te schitteren op de huisbeurs. Natuurlijk is het ook een mooi moment om elkaar in het nieuwe jaar even te spreken en de toekomstplannen door te nemen.”

Mixt Creations ontwerpt al tien jaar plantarrangementen onder het label Plant Creations. “We zijn daarbij graag eigenwijs en anders dan de mainstream. De plantarrangementen hebben een luxe uitstraling, bestaan uit natuurlijke materialen en worden altijd gemaakt op basis van de laatste trends en klantwensen.”

De huisbeurs is op de locatie van Mixt Creations in het veilinggebouw van Royal FloraHolland in Aalsmeer. De bezoektijden zijn tussen 07.00 en 17.00 uur, een afspraak maken mag via sales@mixtcreations.nl maar is niet verplicht. 


Redactie Floranews | 02-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS