dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Trade Fair Naaldwijk wordt dit jaar Trade Fair Rijswijk

Trade Fair Naaldwijk wordt dit jaar Trade Fair Rijswijk

Royal FloraHolland organiseert elk voorjaar de Trade Fair op haar eigen locatie in Naaldwijk. Dit jaar is dat anders. Door aanpassingen in het logistieke proces is de eigen ruimte in Naaldwijk dit jaar niet beschikbaar voor de beurs.

De Trade Fair 2023 wordt daarom op 15 en 16 maart georganiseerd in De Broodfabriek in Rijswijk. De Broodfabriek is een expo en eventcenter in de voormalige broodfabriek van bakkerij Hus in Rijswijk. Hier rolden decennialang duizenden broden en gebakjes van de lopende band. Inmiddels is de locatie omgebouwd tot een veelzijdige evenementenlocatie van ruim 17.500 vierkante meter. Het complex heeft 2 grote evenementenhallen en meerdere grote zalen. Voor de Trade Fair is 10.000 vierkante meter beursvloer beschikbaar.

De Broodfabriek is gevestigd in de Plaspoelpolder in Rijswijk. De locatie aan de A4 is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.


Leandra de Boef | 02-01-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS