zaterdag 3 juni 2023
Beurs agenda sierteelt 2303FlowerTrials

Medewerkers Florensis doneren kerstpakketten aan voedselbank

Medewerkers Florensis doneren kerstpakketten aan voedselbank

Een groot aantal van de medewerkers van Florensis heeft er dit jaar voor gekozen om niet zelf hun kerstpakket te ontvangen. Zij kozen ervoor om het pakket te doneren aan de voedselbank. De voedselbank in Zwijndrecht mocht daarom 120 kerstpakketten in ontvangst nemen en eind van deze maand worden nog eens 200 pakketten overhandigd aan de voedselbank Haarlemmermeer.

Het idee voor deze donatie komt van Iris Molenaar, directiesecretaresse van Florensis. Zij regelt jaarlijks de kerstpakketten voor de medewerkers en kwam met het mooie kerstpakketten idee. “We hebben onze collega’s de keuze gegeven om hun kerstpakket op te halen of te doneren aan de voedselbank van Zwijndrecht en Haarlemmermeer. Dit bleek een succes want bijna een derde van de Florensis medewerkers wilde hun pakket schenken aan de medemens die het nu extra moeilijk heeft. Onze directie heeft het aantal nog eens verdubbeld en we zijn blij en trots dat we dit gebaar kunnen maken. Wij hopen dat dit een aantal mensen een beetje zal helpen en wensen iedereen fijne feestdagen en een goed 2023 toe!"

Florensis is al sinds het begin is sociaal-maatschappelijke betrokken bij de lokale gemeenschap. Zo heeft de veredelaar op en rond haar vermeerderingslocaties in Afrika verbeteringen op het gebied van gezondheid, welzijn en educatie gerealiseerd. De initiatieven variëren van het bouwen van scholen tot inentingsprogramma’s en de realisatie van schoon drinkwatervoorzieningen. Maar ook dichtbij huis steunen ze veel goede doelen organisaties, zoals bijvoorbeeld voedselbanken en verzorgingshuizen, zowel financieel als met plantmateriaal.


Redactie Floranews | 19-12-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS