dinsdag 25 juni 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

De 5 vragen aan... Hugo van de Koppel

De 5 vragen aan... Hugo van de Koppel

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Hugo van de Koppel. Ik ben getrouwd en woon met veel plezier in Lisse. Na jarenlange brede ervaring opgedaan te hebben in de sierteeltsector is mij de kans geboden om mee te bouwen aan Online Flower Auction (OFA) in Aalsmeer. Voor degene die OFA nog niet kennen; dit is de nieuwe digitale veilingklok waarop rozen geveild worden van zowel Nederlandse als buitenlandse kwaliteitskwekers. In de toekomst zullen er ook andere productgroepen aan het aanbod worden toegevoegd. Samen met kwekers en kopers een efficiency slag slaan is iets wat onze sector naar mijn idee nu echt nodig heeft.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

De sierteeltsector is een echte ‘people-business’, waarbij alles draait om persoonlijk contact en dat is wat deze commerciële functie zo bijzonder maakt. Werken voor kwekers die trots zijn op hun product en kopers die vervolgens voor hun klant door het vuur gaan, is mooi.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

De Nederlandse media die het tegenwoordig nodig vindt onzinonderwerpen onder een vergrootglas te leggen en dit oneindig uit te melken. De stemmingmakerij die hierdoor ontstaat, is iets wat gevaarlijk is voor ons allemaal.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Zakelijk gezien wil ik graag alle kansen oppakken die ik tegenkom. Ik ben nu net begonnen in mijn nieuwe functie en grijp met het team alle kansen om OFA uit te bouwen tot een succes. Persoonlijk zou ik graag het negativisme in Nederland in zijn algemeenheid willen veranderen. Mijn motto is: wacht niet op een goede dag, maar maak er één!

Wat ga je dit weekend doen?

Het weekend begint vrijdag natuurlijk al goed met het kijken naar het Nederlands elftal.
Zaterdag ga ik lekker sporten en later op de dag gezellig een borrel doen bij vrienden in Haarlem. Hier gaan we vast ook nog een rondje over de kerstmarkt doen. Zondag gaan we lekker wandelen met onze labrador en in de middag met vrienden het kerstsfeertje vieren.

Bron: www.Floranews.com
Redactie Floranews | 09-12-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS