maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

1.000 Planten van Anthurium Info en Air So Pure naar Quiet Community Den Bosch

1.000 Planten van Anthurium Info en Air So Pure naar Quiet Community Den Bosch

Na de Margriet Winterfair in de Brabanthallen hebben Anthurium Info en Air So Pure 1.000 kamerplanten gedoneerd aan Stichting Quiet Community Den Bosch. Groenexpert Romeo Sommers overhandigde de groene geschenken aan aldus Geertje Cousin, oprichter van Quiet Community Den Bosch.De stichting zet zit in voor Bosschenaren die in armoede leven.

Romeo Sommers gaf op de Margriet Winterfair in Den Bosch zeven dagen lang workshops op het Groenplein.  Tijdens deze workshops gaf hij tips en tricks hoe bezoekers optimaal kunnen genieten van planten. Vervolgens mochten bezoekers met prachtige planten naar huis. De resterende 1.000 planten uit het decor, zijn persoonlijk gedoneerd aan de oprichter van Quiet Community Den Bosch, Geertje Cousin.

“Ik heb gekozen voor Quiet, om een groen geschenk aan mensen aan te bieden die het goed kunnen gebruiken. Zij zetten zich in voor mensen die met armoede te maken hebben. In deze feestmaand is het fijn om juist deze mensen iets extra’s te geven.” aldus Sommers.

Cousin laat weten erg enthousiast te zijn over dit initiatief. “Een groen geluksmomentje geeft warmte en gezelligheid in huis. Super dat ook onze members dit groene geluksmomentje gegeven is. En met als kers op de taart een gevulde Margriet Winterfair-tas. Heel erg bedankt Romeo, Margriet en Brabanthallen.”


Redactie Floranews | 08-12-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS