vrijdag 12 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Inspiratie via een ander #blog

Inspiratie via een ander #blog

Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar ik geniet eigenlijk nog steeds na. Vandaag even heel wat anders. Inspiratie kan nooit kwaad zeggen ze wel. Marketeers worden regelmatig geinspireerd door andere zaken. Ze denken na over hoe ze het voor hun eigen producten, diensten, merken en/of bedrijf kunnen inzetten. Waarom heeft een campagne gewerkt? Is het de strategie, is het de uitstraling, is het het sociale, is het… Noem maar op.
Zelf zoek ik de sociale kanalen af naar reacties en/of andere zaken. Dat geeft inzicht over hoe er over onderwerpen gepraat wordt. Inspiratie via een ander kan zeker geen kwaad.

Campagne of advertentie

Veel bedrijven hebben hun marketingstrategie voor 2023 al klaar. Nadenken over campagnes hoort daar zeker bij. Nadenken over hoe te communiceren is ook essentieel. Hoe komt het over? Pakken we de doelgroep? Boeien we deze? Binden we deze aan ons door de communicatie?

Vele vragen om over na te denken. Logisch, want binnen het vak marketing is hier veel over geschreven en verteld. Niet zonder reden denk ik dan. Het is bepalend voor het slagen van de campagne.

Inspiratie is belangrijk. Daarom een link naar dit artikel. Ik hoop dat jullie er informatie en/of inspiratie uit kunnen halen. Door het bekijken van de diverse voorbeelden vind je misschien waar je iets mee kan, dat past bij je product of bedrijf of misschien zelfs goed binnen de gekozen strategie.

Veel succes met het vinden en wanneer mogelijk/wenselijk het toepassen van de opgedane inspiratie.

Ernst Jan Bos
Bos Social Business

Bron: www.Floranews.com
05-12-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS