zondag 21 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

ALFA PRO sluit aan bij Total Specific Solutions

ALFA PRO sluit aan bij Total Specific Solutions

ALFA PRO sluit aan bij Total Specific Solutions (TSS). Hiermee verbreedt TSS, internationale leverancier van IT-business-oplossingen, haar portfolio van software voor de agrarische sector. ALFA PRO richt zich voornamelijk op de groothandelskant van de sierteelt en de AGF-sector. De voormalige eigenaren Cees van den Bosch en Arie Lagerwerf blijven betrokken bij het bedrijf. Cees van den Bosch wordt de managing director van ALFA PRO. Arie Lagerwerf draagt een aantal taken over. Hij blijft commercieel actief en richt zich op klantrelaties.

"Met ALFA PRO voegen wij een interessant bedrijf toe aan TSS en breiden wij onze kennis van de agrarische sector uit. Naast software voor boomkwekerijen en -handelaren, begeeft TSS zich nu ook in de software voor handel in sierteeltproducten", aldus Joost van Haarlem, Portfolio Manager bij TSS. "De sierteelt is een belangrijke sector in Nederland en een van onze grootste exportproducten. Met de aankoop van ALFA PRO kunnen wij deze bedrijfstak nu ook voorzien van gerichtte bedrijfsoplossingen.”

Cees van den Bosch, Managing Director ALFA PRO: “In de afgelopen jaren hebben wij onze ERP voor de branche vernieuwd en een cloud-variant op de markt gebracht. Met AlfaPro NEXT bieden wij onze klanten een moderne webshop en kunnen zij realtime al hun operationele zaken regelen. Om onze markten nog beter te bedienen zochten wij een nieuwe, lange termijn partner, zodat wij ons meer op onze markt en klanten kunnen richten. TSS gelooft in ‘software for life’. Dit betekent dat zij softwarebedrijven voor altijd verwerven en deze helpen door het delen van kennis en best practices, om zo succesvolle bedrijven te blijven. Dit geeft ons de slagkracht die wij zochten. Met deze stap kunnen wij ons op de toekomst richten. Ik zie er naar uit om samen met Arie en ons team door te gaan als zelfstandig bedrijf binnen TSS.”

Total Specific Solutions is een internationale leverancier van IT-business-oplossingen. Het bedrijf is actief in de verticals van de agrarische en automobiel sector, bouw maritieme en mobiliteits sector, productie, gezondheidszorg, lokale en centrale overheid, financiële en juridische dienstverlening, accountancy, educatie, geowetenschappen, horeca, uitgeversbranche, vastgoed en verenigingen. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc., wat deel uitmaakt van het ecosysteem van Constellation Software Inc. (CSI), een internationale aanbieder van verticale business oplossingen.

Bron: www.Floranews.com
05-12-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS