maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

De 5 vragen aan... Linda Hoogendoorn

De 5 vragen aan... Linda Hoogendoorn

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Linda Hoogendoorn. Ik ben als directeur van Stichting Greenform samen met een bevlogen team actief in het bevorderen van de handel in het buitengroen. Dit doen we vanuit Greenform met twee merken; het handelsplatform Varb en samen met GROEN-Direkt de vakbeurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Het drijft mij dat we in de buitengroensector met elkaar iedere dag de wereld weer een stukje groener maken. Efficiënte en goede handel van kweker tot de eindklant is belangrijk. Dat begint het met het zichtbaar maken van het product. Er worden zoveel kwalitatief mooie producten gekweekt in zo’n breed assortiment. Het is uitdagend podia te faciliteren die bijdragen in het zichtbaar maken van de buitengroenondernemer en zijn producten.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Als positief ingesteld persoon wil ik graag vooruit en resultaat neerzetten. Ondanks dat er veel op aan te merken is heeft Louis van Gaal met het Nederlands team een goede prestatie neergezet. Ik juich graag mee tijdens de wedstrijden van Oranje en hoop dat ze ver komen in het WK.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Het is mijn wens dat het verhaal achter het product van de kweker duidelijker naar voren wordt gebracht. Kwekers produceren hun producten met passie en maken weloverwogen keuzes. Dat maakt iedere ondernemer en ieder product uniek. Het belang van groen in de tuin en het openbaar groen landt steeds meer. Het zou toch fantastisch zijn als het verhaal achter dat groene product zichtbaar wordt voor eindklanten?

Wat ga je dit weekend doen?

Dit weekend vieren we het sinterklaasfeest met de familie. Surprises en gedichten met af en toe ‘een steekje onder water’. Ik heb er zin in!

Bron: www.Floranews.com
02-12-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS