donderdag 28 september 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Stars for Europe zet kerstster in schijnwerpers

Stars for Europe zet kerstster in schijnwerpers

Vanuit marketingcollectief Stars for Europe wordt de kerstster de komende weken volop in de schijnwerpers gezet. De kerstster wordt onder andere gepromoot op televisie, in magazines, tijdens de Margriet WinterFair én online.

Zo was het bij tuincentrum De Bosrand in Oegstgeest het vorige week al een gezellige boel. Hier volgende 25 deelnemers een workshop waarbij zij met kerststerren een eyecatcher voor in hun interieur creëerden. Onder de deelnemers waren 10 online influencers. Tijdens én na de workshop inspireerden zij hun volgers om ook met de kerstster aan de slag te gaan. De komende weken zullen nog 15 andere influencers, uit zowel Nederland als België, pakkende beelden en leuke verhalen op hun kanalen delen waarin de kerstster schittert in hun interieur.

Ook staat de kerstster flink in de spotlights op de Magriet Winterfair. Zo is er een grote kubus van kerststerren waar bezoekers in kunnen om zich volledig te laten onderdompelen in kerstsferen. De kerstster is daarnaast ook terug te zien in de creaties van Green your Day van Romeo Sommers. Hij verzorgt de aankleding met bloemen en planten van het groenplein en verschillende locaties op de beurs. De Margriet Winterfair is van 25 november tot en met 1 december in de Brabanthallen in Den Bosch.

Een kerstboom van ruim 5 meter hoog vol hangende kerststerren, arrangementen, een aangeklede tafel met kerststerren, lichtjes en gezellige versiering: Het decor voor de opnames van een kerst-item voor het tv-programma ‘Binnenste Buiten’. Speciaal voor de kerstuitzending op 26 december toverde het marketingteam van Pull Position samen met Holland’s Beste Bloemstylist Sarah Dikker haar woonhuis om tot hét ultieme, botanische kersthuis. Honderden kerststerren vormen de basis van het decor voor dit sfeervolle item. 


Redactie Floranews | 25-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS