zondag 26 maart 2023
Nima Sierteelt Marketing Event topbanner Beurs agenda sierteelt

Varend Corso in 2023 weer in juni

Varend Corso in 2023 weer in juni

Varend Corso Westland vindt in 2023 weer in juni plaats. Van donderdag 22 tot en met zondag 25 juni 2023 belooft Varend Corso met het thema On Stage een spektakel te worden met vooral muziektheater op het water.

Dit jaar kon het Varend Corso na twee coronajaren eindelijk weer van wal steken. Voor het eerst voeren de schippers door Den Haag. De belangstelling voor het spetterende bloemen- en groentespektakel was groot in de hofstad. Met veel enthousiasme gaat het Varend Corso daarom op herhaling naar de Haagse binnenstad.

De deelnemers zullen ook volgend jaar weer vier dagen lang alles uit de kast trekken om de verse Westlandse groenten en de kleurrijke bloemen en planten uit de kassen in de spotlights te zetten. De eerste aanmelding voor 2023 zijn al binnen bij de organisatie. Als een varend broadway zullen bekende musicals, opera’s en ander muzikaal theater zorgen voor een flinke dosis entertainment voor jong en oud.

Het Varend Corso Westland trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. De stoet trekt vier dagen lang van Westland tot Den Haag en van Maassluis tot Delft. 


Redactie Floranews | 21-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS