zondag 21 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Snij-Amaryllis in shopperactivatie Fleurop Duitsland

Snij-Amaryllis in shopperactivatie Fleurop Duitsland

Fleurop Duitsland, de Amaryllis promotiecommissie en Bloemenbureau Holland hebben de handen ineen geslagen om de Amaryllis in de schijnwerpers te zetten in Duitsland. Donderdag 24 november geven zij het startschot voor de nieuwe shopperactivatie met snij-Amaryllis.

Tot en met 24 december maakt de consument, bij aankoop van een Amaryllisboeket, kans op een tweede boeket. Via de webshop biedt Fleurop Duitsland verschillende soorten Amaryllisboeketten aan. In totaal kunnen shoppers kiezen uit 10 Amaryllisboeketten, verschillend van maat en met verschillende Amaryllissoorten. Zo krijgt de consument een goed beeld van wat Amaryllis te bieden heeft en hoe de soorten met elkaar gecombineerd worden. Om de actie te versterken worden er social media advertenties ingezet op Fleurop.de, Tollwasblumenmachen.de en Pinterest. Offline wordt er reclame gemaakt via billboards in de buurt van bloemisten.

Ook de Fleurop bloemisten worden in deze activatie niet vergeten. Er wordt ingezet op een wekelijkse Amaryllisbox met daarin 70 stelen, bestaande uit vijf verschillende soorten. Via Fleurop Magazine en advertenties op het online B2B-portal van Fleurop wordt hiervoor reclame gemaakt. De bloemist wordt vervolgens ook aangespoord deel te nemen aan een challenge op Instagram; wie maakt het mooiste Amaryllisboeket? Naar verwachting sluiten 800-1000 bloemisten aan voor de activatie.

Om het veelzijdige aanbod van alle Amaryllissoorten in beeld te brengen, is er een nieuwe catalogus ontwikkeld. Hierin staan alle snij-Amaryllis aanvoerders van Royal FloraHolland en uiteraard alle variëteiten die in het seizoen 22/23 in beschikbaar zijn.

foto: amaryllisinfo.eu


Leandra de Boef | 21-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS