maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Online Flower Auction viert mijpaal

Online Flower Auction viert mijpaal

Afgelopen vrijdag, 18 november, was een bijzonder mijlpaal voor Online Flower Auction (OFA). Bernhard Rozen, Berg RoseS en Holla Roses bieden sinds vrijdag hun volledige veilingaanbod aan op Online Flower Auction (OFA). Met dit exclusieve aanbod zet OFA een belangrijke stap naar verdere uitbreiding van de klok met een divers aanbod van kwekers en soorten waarbij tegelijkertijd de exclusiviteit wordt bevorderd.

Om deze mijlpaal te vieren werd afgelopen vrijdag bij alle drie de kwekerijen een taart gebracht. Ook werd tijdens de feestelijke veiling een winactie onder de kopers uitgezet. Voor de kopers met de hoogste prijs, meeste omzet en de meeste stelen heeft OFA een leuke prijs in petto.

“Wij zijn enorm trots dat we deze stap hebben kunnen zetten met deze kwekers, hier staan we graag even bij stil. Maar we kijken ook vooruit want het is onze ambitie om met ons digitale platform verder te groeien. We gaan ons aanbod van kwekers de komende maanden verder uitbreiden en willen volgend jaar ook stappen maken met andere productgroepen”, Daniëlle Strating-Geijteman, CEO OFA.


Redactie Floranews | 21-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws



2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS