donderdag 23 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Viscon nieuwe partner van Dutch Greenhouse Delta

Viscon nieuwe partner van Dutch Greenhouse Delta

Dutch Greenhouse Delta (DGD) verwelkomt deze week Viscon Group als nieuwe partner. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen voor de tuinbouw en groente- en fruitmarkt. Hierbij neemt het de complete keten in ogenschouw. Van de veredeling tot het verpakken van geproduceerde producten.

Viscon Group is gepassioneerd door het ontdekken van de oneindige mogelijkheden die technologie kan bieden als het gaat om deze processen. ''Viscon Group is als zeer innovatief bedrijf een geweldige aanvulling om bij te dragen aan het realiseren van onze ambitie" aldus directeur Michiel van Ginkel van DGD. Volgens DGD sluit de creatie van innovatieve technologische oplossingen, de durf om te experimenteren en de grenzeloze creativiteit van Viscon naadloos aan bij de visie van Dutch Greenhouse Delta zelf.

Met totaaloplossingen stelt het bedrijf de wereld in staat gezond en vers voedsel, bloemen en planten te produceren, te distribueren en ervan te genieten. Dit doet het door productieprocessen op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier te ontwerpen. Ook zij geloven in de kracht van samenwerken om continue innovatie te optimaliseren. Door vragen te stellen. Door te leren. Door nieuwe bedrijven te ontwikkelen in opkomende markten.

Samenwerken om de Nederlandse glastuinbouw wereldwijd te vermarkten 
Robbert Jan in 't Veld, Global Sales Manager bij Viscon Group licht Viscon’s beslissing om partner te worden van DGD toe: "Het is ons doel om agrarische processen duurzamer, rendabeler, schaalbaarder en eenvoudiger te maken, door gebruik te maken van state-of-the-art technologie en kennis. Ketensamenwerking zie ik als de sleutel om de ontwikkeling van nieuwe technologieën in deze wereld te versnellen." In ´t Veld vervolgt: "Door het gehele tuinbouw ecosysteem van Fork2Farm aan te bieden, maakt Dutch Greenhouse Delta de Nederlandse tuinbouw economisch rendabel voor meerdere landen in de wereld. Nu voedselveiligheid en de lokale productie van vers en gezond voedsel steeds belangrijker worden, is het essentieel dat de Nederlandse tuinbouwsector als wereldleider op het gebied van duurzame voedselproductie samenwerkt om de Nederlandse glastuinbouw als cluster wereldwijd te vermarkten.''


Redactie Floranews | 18-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS