dinsdag 25 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Ruud Knorr CCO van het Jaar 2022

Ruud Knorr CCO van het Jaar 2022

Ruud Knorr van Royal FloraHolland is door de Sales Management Association gekozen tot Chief Commercial Officer van het Jaar 2022. Andere genomineerden waren Sebastiaan Besems (Burg Group), Christiaan Boer (Bergman Clinics) en Philip Berlijn (Keune Haircosmetics). Knorr nam de prijs in ontvangst tijdens een galadiner in Grand Hotel Huis ter Duin."Een eer voor mijzelf en een mooie opsteker voor de gehele sierteeltsector, Royal FloraHolland en al mijn collega’s!"

De award wordt toegekend op basis van onderscheidend vermogen in ‘authentiek leiderschap’, succesvolle ‘innovatie van business modellen’ en ‘waarde creatie’ voor het bedrijf en de maatschappij. Kandidaten werden afgelopen maanden getoetst op onder andere de eindverantwoordelijke rol, de behaalde resultaten, de complexiteit en vernieuwing van de businessmodellen en een assessment. De verkiezing vond dit jaar voor de tweede keer in deze vorm plaats. Het is de opvolger van de verkiezing van Commercieel Directeur van het jaar, die Sales Management Association (SMA) de afgelopen 48 jaar organiseerde.

Ruud Knorr temidden van de andere genomineerden / foto: Sales Management Association

Voor Knorr is de Award een bevestiging van het feit dat Royal FloraHolland de juiste koers heeft ingezet. "Ik geloof heel erg in het gericht opbouwen van langere en diepere relaties met klanten. Als je snapt hoe het businessmodel van de klant werkt, kun je hen echt verder helpen.”

De focus binnen Royal FloraHolland om customer centric te werken is daar volgens Knorr een mooi voorbeeld van. “We plaatsen lid-aanvoerders en kopers centraal en geven hen de mogelijkheid bij te dragen vanuit co-creatie. Dat doen we onder andere in begeleidingsteams en klantenplatforms. Juist in deze tijd van moeilijke en uitdagende marktomstandigheden is dit van groot belang. Dit is dan ook de kracht van de coöperatie.”

 


Leandra de Boef | 18-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS