maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Profile Products neemt Quick Plug over van Dümmen Orange

Profile Products neemt Quick Plug over van Dümmen Orange

Profile Products neemt Quick Plug over van Dümmen Orange. De overname omvat alle Quick Plug producten, technologieën, werknemers en faciliteiten in Nederland, Canada en Oregon, VS.

"Met de toevoeging van Quick Plug zijn we in staat om niet alleen ons aanbod aan huidige sierteeltklanten en de gereguleerde tuinbouwmarkt uit te breiden, maar ook de voedselproductie te ondersteunen om voedselzekerheid over de hele wereld te garanderen", aldus Jim Tanner, CEO van Profile Products.

"Aanvankelijk gericht op het verbeteren van de vermeerdering van tropische planten, is Quick Plug met succes gegroeid en heeft zijn portfolio ontwikkeld buiten de tuinbouwsector," zei Hugo Noordhoek Hegt, CEO van Dümmen Orange. "Met de overname door Profile Products geloven we dat Quick Plug een geweldig nieuw huis heeft gevonden voor verdere uitbreiding. Dümmen Orange zal zich blijven richten op haar kernactiviteiten in tuinbouwveredeling en vermeerdering."

De overname breidt de productportefeuille van Profile's groeimedia verder uit dan de essentiële inputs van turf, kokos, gecontroleerd vrijkomende meststof en HydraFiber geavanceerd substraat. De gestabiliseerde Quick Plug-producten verhogen de kiemkracht en zorgen voor een effectief waterbeheer om gezonde wortelsystemen en een robuuste groei te creëren.

"We zijn er trots op dat we ons aansluiten bij het hardwerkende team van Profile, dat onze visie deelt om duurzame oplossingen te brengen om tegemoet te komen aan de behoeften van telers", aldus Brian Kura, directeur van Quick Plug. "Door onze productaanbiedingen en technologieën te combineren, kunnen we de klant beter begeleiden en innovatieve productoplossingen bieden."


Redactie Floranews | 15-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS