vrijdag 2 december 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Trotse winnaars Dutch Flower Awards 2022

Trotse winnaars Dutch Flower Awards 2022

Zentoo, Kwekerij Wouters en Buijnink Internacional zijn de trotse winnaars van de Dutch Flower Awards 2022. Jan van Dam, CEO van Dutch Flower Group (DFG), maakte de winnaars bekend tijdens de Trade Fair in Aalsmeer. Het thema van de 20e editie van de Dutch Flower Awards 2022 was “Customer Driven”.

De awards werden uitgereikt in de categorieën Snijbloemen, Planten en Buitenlandse Leverancier. Zentoo is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Snijbloemen. In de categorie Planten ging de onderscheiding naar Kwekerij Wouters. Buijnink Internacional, gevestigd in Portugal, is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Buitenlandse Leverancier.

Na de uitreiking van de Awards werd Axians verrast met de toekenning van de Preferred Partner Recognition. Axians werkt al jarenlang met de Dutch Flower Group bedrijven samen, onder andere voor de ERP-systemen van de retail beleverende bedrijven.

Voor 2022 verwacht Dutch Flower Group een omzet in lijn met het afgelopen jaar. Jan van Dam gaf in zijn speech aan dat ‘Customer Driven een belangrijk speerpunt is en de komende jaren blijft. DFG ziet grote uitdagingen binnen de keten op het gebied van kostenverhogingen door energie, materialen, logistiek en beschikbaarheid van bloemen en planten. “DFG ziet nog veel kansen voor groei bij haar klanten, door nog consumentgerichter te ontwikkelen en te blijven innoveren, samen met onze kwekers en partners”, aldus Jan van Dam.


 


Redactie Floranews | 11-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS