vrijdag 2 december 2022
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Samenwerking Dümmen Orange en Schneider Youngplants

Samenwerking Dümmen Orange en Schneider Youngplants

Dümmen Orange en Schneider Youngplants gaan samenwerken op gebied van beworteling en verkoop van perennials in Europa. De beworteling van perennials verhuist van Dümmen Orange’s locatie in Rheinberg naar die van Schneider in Woudrichem. Schneider wordt ook verantwoordelijk voor de verkooptransacties van de door hen bewortelde producten. De samenwerking gaat in vanaf januari 2023. Het moet de partners in staat stellen beter aan te sluiten op de behoeftes van de schakels in de keten. Dit moet uiteindelijk leiden tot verdere groei in het perennialsegment. 

"We geven hiermee een extra impuls aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten", aldus Tristian Bentvelsen, Managing Director Annuals, Perennials & Pot Plants EMEA van Dümmen Orange. "De kracht van Dümmen Orange is het ontwikkelen van genetica en de productie van onbewortelde stekken. De moderne faciliteiten van Schneider bieden optimale condities voor de productie van het zeer brede perennialassortiment. Kwekers, handel en retail zullen deze bundeling van krachten zeker waarderen."

Geert-Jan Aaldering, Product Manager, Schneider Youngplants; Jacob Schneider, Eigenaar, Schneider Youngplants; Tristian Bentvelsen, Managing Director Annuals, Perennials & Pot Plants EMEA, Dümmen Orange (v.l.n.r.)

Geert-Jan Aaldering, Product Manager van Schneider, vult aan: "Een gefocust team waarborgt de productkwaliteit. Daarbij komt ons sterke distributienetwerk in meer dan 40 landen. Door deze samenwerking ontstaat een breed verkoopnetwerk binnen Europa en kunnen we de markt beter en sneller bedienen. De combinatie van het al bestaande pakket uit zaad, aangevuld met stekken vanuit Dümmen Orange, biedt de klant een totaalpakket voor de vaste planten."


Redactie Floranews | 09-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS