maandag 6 februari 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Hugo van de Koppel stapt over naar Online Flower Auction

Hugo van de Koppel stapt over naar Online Flower Auction

In december start Hugo van de Koppel als accountmanager bij Online Flower Auction (OFA). Met de komst van Van de Koppel wil OFA de organisatie ook op commercieel vlak verder professionaliseren. Van de Koppel is geen onbekende in de sierteelt sector. Hij heeft jarenlange ervaring aan zowel de teelt- als handelskant. Deze ervaring komt hem goed van pas in zijn nieuwe functie bij OFA waarin hij de verbinding gaat leggen tussen kweker en koper.

“De kans om in deze fase aan boord te stappen heb ik met beide handen aangegrepen. Het met elkaar verkorten en verduurzamen van de keten spreekt mij enorm aan. Ik kijk er dan ook erg naar uit om het team te versterken op commercieel gebied en samen verder te bouwen aan de groei van OFA", aldus Van de Koppel over zijn aanstelling.“Met Hugo hebben wij een ervaren accountmanager in huis gehaald, die oog heeft voor kwaliteitsproducten. Hugo wordt hét gezicht van de commercie. Door zijn kennis van de sierteelt sector en passie voor het vak, is hij dé aangewezen persoon voor deze functie", vertelt Daniëlle Strating-Geijteman, CEO OFA. "Hugo kent de mensen, weet welke wegen te bewandelen en kent het product, hiermee is hij van grote toegevoegde waarde voor het borgen van de diversiteit en exclusiviteit van het assortiment en de verbinding met de kopers. Wij zijn dan ook heel enthousiast dat hij Online Flower Auction komt versterken.”

Online Flower Auction is de nieuwe veilingklok en het systeem voor toekomstbestendig veilen. Op dit moment worden rozen geveild van zowel Nederlandse als buitenlandse kwaliteitskwekers. In de toekomst worden er ook andere productgroepen toegevoegd.


Redactie Floranews | 09-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301DutchGreenroof


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS