vrijdag 1 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Ruben Hoek nieuwe CEO Hoek group

Ruben Hoek nieuwe CEO Hoek group

Ruben Hoek is per 1 november de nieuwe CEO van Hoek group. Na 45 jaar vindt Peter Hoek het tijd om het stokje officieel aan zoon Ruben over te dragen. Hij doet definitief een stapje terug.

2022 is in veel opzichten een bijzonder jaar voor Peter Hoek senior. Naast dat hij in september zijn 60-jarig verjaardagjubileum heeft mogen vieren, viert hij dit jaar ook 45 jaar ondernemerschap. In vijfenveertig jaar tijd van een lokaal naar internationaal bedrijf en van een éénmanszaak naar een familiebedrijf met een team van meer dan 250 medewerkers in binnen- en buitenland. “Ooit ben ik zelf begonnen, maar de mensen om mij heen – en mijn zoons in het bijzonder – hebben Hoek group gemaakt tot het bedrijf dat het vandaag de dag is”, vertelt een trotse Peter Hoek.

Durf, hard werken en investeren zijn altijd de leidraad geweest binnen de organisatie. “De afgelopen jaren is er veel veranderd. Waar we een aantal jaar geleden nog een groothandelsfunctie in de veiling hadden, richten we ons nu volledig op export. Bloemen, planten en accessoires leveren aan bloemisten in meer dan 50 landen is onze dagelijkse business. Het is mooi om het bedrijf zo te hebben zien veranderen de afgelopen jaren. In de ‘groothandel tijd’ was ik nog veel betrokken in het dagelijkse reilen en zeilen van de organisatie. Toen de focus van het bedrijf richting export is verschoven, heeft mijn zoon Ruben deze rol eigenlijk al van mij overgenomen. Mijn rol was voornamelijk adviserend.”


Redactie Floranews | 07-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS