maandag 4 maart 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Vertrouwde gezichten bij nieuw bedrijf in Rijnsburg

Vertrouwde gezichten bij nieuw bedrijf in Rijnsburg

Op het veilingterrein van FloraHolland Rijnsburg is sinds 1 oktober het nieuwe bedrijf Flits BV operationeel. Onder deze naam willen drie bekende gezichten hun jarenlange ervaring en connecties met de juiste kwekers gezamenlijk inzetten. Dit doen ze om zo de hoogste kwaliteit bloemen, planten en decoratieartikelen op de snelst mogelijke manier te verschepen aan groothandels en exporteurs.

Flits BV is opgericht door Aad de Mooij, Dirk de Mooij en Reginald van Egmond. Het woord ‘Flits’ staat voor Flower Import Trade Services. Er is gekozen om het bedrijf Flits BV te noemen omdat dit perfect dekt waar de onderneming voor staat. Het doel van de vennootschap is namelijk om diens speciale producten op een zo snel en efficiënt mogelijke manier op elke locatie binnen Royal FloraHolland te bezorgen.

Dit doet het nieuwe bedrijf onder het toeziend oog van de drie ervaren bloemenhandelaren. Samen bewaken zij de kwaliteit van de producten en onderscheiden zij zich door hun persoonlijke service. Dit betekent dat zij 24/7 bereikbaar zijn en bij calamiteiten dit kundig en op gepaste wijze oplossen.

Omdat elk van deze handelaren ruim 25 jaar ervaring heeft binnen de bloemenindustrie, kunnen zij hun connecties met gerenommeerde kwekers en leveranciers in binnen- en buitenland op effectieve wijze inzetten om klanten exclusieve bloemen, planten en decoratieartikelen aan te bieden. Het ruime assortiment aan artikelen wordt met zorg beheert in de voorraad op locatie L1 van het Royal FloraHolland Rijnsburg terrein. De producten kunnen zowel vanuit deze vestiging afgenomen worden dan wel besteld worden via de webshop of een koppeling.


Redactie Floranews | 07-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS