zondag 21 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Sjaak van Schie werkt als eerste met emballageregistratiesysteem PackControl

Sjaak van Schie werkt als eerste met emballageregistratiesysteem PackControl

Sjaak van Schie gaat als eerste werken met emballageregistratiesysteem PackControl. De kwekerij heeft de primeur. Afgelopen maanden heeft PackControl, in samenwerking met Sjaak van Schie hard gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe emballageregistratiesysteem. De software is sinds eind september bij Sjaak van Schie in gebruik.

“De voornaamste reden dat we gebruikmaken van dit systeem is om tijd te besparen omtrent de registratie van in- en uitgaande fuststromen", legt Logistiek Planner Marcel Vreugdenhil uit. "Het gaat voornamelijk om Deense containers, ofwel CC’s, en de bijbehorende platen. Daarnaast draagt dit systeem bij aan het vergroten van de betrouwbaarheid van registraties van deze fuststromen." Zo synchroniseert PackControl de gegevens uit externe systemen van bijvoorbeeld Royal Flora Holland en interne systemen. "Ook kunnen we afspraken die gemaakt zijn met klanten in dit systeem vastleggen. Dit alles bij elkaar zorgt voor een efficiëntere manier van werken.”

V.l.n.r. Roel van Schie, Geert Kuiper en Marcel Vreugdenhil

De startup PackControl is ontwikkeld door mensen met een achtergrond in de IT en de logistiek. Door eigen ervaring met de uitdagingen die komen kijken bij het registreren van fust was de ontwikkeling van een complete oplossing voor emballagemanagement een logische stap. "De afgelopen maanden hebben we samengewerkt met klanten als Sjaak van Schie voor de optimalisatie van ons systeem", vertelt Geert Kuiper, mede-oprichter van PackControl. "We hebben veel feedback gehad en deze stap voor stap verwerkt. We zijn blij dat we Sjaak van Schie konden helpen met de implementatie van PackControl. Onze software is breed inzetbaar, niet alleen bij bedrijven in de glastuinbouw, maar overal waar herbruikbare ladingdragers rondgaan.”


Redactie Floranews | 04-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS