zaterdag 3 juni 2023
Beurs agenda sierteelt 2303FlowerTrials

OZ-Hami vertrekt uit Westland

OZ-Hami vertrekt uit Westland

OZ-Hami vertrekt uit Westland. De overkoepelende organisatie die is ontstaan is uit het samengaan van OZ Export, Hamifleurs en Van Dam Bloemen wil haar logistieke activiteiten centraliseren in haar vestiging in Aalsmeer. Medewerkers van Dutch Flower Group hebben dit donderdag 3 november te horen gekregen.

Volgens Dutch FLower Group is het niet langer effectief om de activiteiten van OZ-Hami op twee verschillende locaties in Westland en Aalsmeer te verricht. OZ-Hami is er van overtuigd dat het voorgenomen besluit tot centralisatie van haar logistieke activiteiten voordelen voor haar klanten en kwekers gaat bieden door onder meer een groter beschikbaar assortiment, een hogere servicegraad en minder logistieke bewegingen. Wat de verhuizing voor het Westlandse personeel betekent en wanneer die moet plaatsvinden is nog niet bekend.

De drie klantmerken onder OZ-Hami, dat zelf onderdeel uitmaakt van de Dutch Flower Group, bedienen bloemengroothandels en bloemisten in vijftig landen in Europa, het Midden-Oosten en Azië. 

 


Redactie Floranews | 04-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS