vrijdag 2 december 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Hein Bemelmans nieuwe Commissaris Royal Brinkman

Hein Bemelmans nieuwe Commissaris Royal Brinkman

Hein Bemelmans is aangetreden als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van Royal Brinkman. Hij vervangt René le Clercq die onlangs na 11 jaar afscheid heeft genomen. De Raad van Commissarissen van Royal Brinkman bestaat nu uit Arnold Hordijk, Koert van der Bij, Hanneke Cunnen-Litjens en Hein Bemelmans.

“Hein Bemelmans beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van internationalisering en het opbouwen van langdurige zakelijke relaties, alsook het vertalen van strategische doelen naar tactische uitvoering", aldus Arnold Hordijk. "In zijn functie als CCO van Enza Zaden en zijn lidmaatschap bij verschillende tuinbouw gerelateerde verenigingen heeft hij veel ervaring in de agri- en hortisector. Wij hebben Hein Bemelmans leren kennen als een sociaal, zakelijke persoonlijkheid met een scherp oog voor kansen, die graag bereid is om bij Royal Brinkman zijn expertise ter beschikking te stellen."

Rene le Clercq heeft het stokje inmiddels officieel overgedragen aan Bemelmans. “René heeft met zijn achtergrond en bestuurlijke ervaring bij verschillende organisaties in de internationale tuinbouw, de afgelopen jaren als commissaris een belangrijke bijdrage geleverd aan de mooie ontwikkeling van Royal Brinkman. Zijn betrokkenheid was groot en hij heeft zijn rol als toezichthouder en adviseur uitstekend vervuld”, aldus Arnold Hordijk.

V.l.n.r. Hein Bemelmans, Arnold Hordijk, Hanneke Cunnen-Litjes en Koert van der Bij. 


03-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS