vrijdag 12 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Sion start exclusieve samenwerking met Bevo Farms in Canada

Sion start exclusieve samenwerking met Bevo Farms in Canada

Onlangs is Sion Young Plants een exclusieve samenwerking aangegaan met het in Canada gevestigde bedrijf Bevo Farms voor de opkweek van haar genetica. Dankzij de samenwerking met het van oorsprong Nederlandse Bevo Farms, is Sion in staat haar klanten naast Phalaenopsis stek in laboratoriumbekers, ook stekmateriaal in plug of halfwas met – of zonder- tak te leveren.

Naar verwachting zal het eerste stekmateriaal in pluggentrays vanaf januari 2023 worden uitgeleverd, gevolgd door het halfwas met of zonder tak vanaf september 2023. De producten zijn op kleur én op ras te bestellen. De korte lokale levertijd van 2 tot 4 dagen zorgt er bovenal voor dat er een strakke leveringsplanning kan worden gehanteerd, waarbij een jaarrond wekelijkse levering of juist een grote levering in piekperiodes voor de feestdagen mogelijk is.

"Dankzij onze samenwerking met Bevo Farms kunnen wij onze klanten in Canada en Noord-Amerika nog beter van dienst zijn. Bevo Farms is een hypermodern opkweekbedrijf en kweekt op met genetica van Sion. Sion heeft de beschikking over een zeer breed assortiment, door eigen genetica en door samenwerking met collega veredelaars, onder de noemer “Breeders in the spotlight”, aldus salesmanager Randy van Paassen.

"Daardoor zijn er voor iedere klant, passende rassen beschikbaar. Waar Bevo Farms zorgt voor optimale opkweek en logistiek, kunnen wij de klanten op onze beurt voorzien van teeltadvies, marktinformatie en de keuze van het assortiment. De afhandeling en levering verloopt rechtstreeks via Bevo Farms. Deze samenwerking zien wij als een zeer positieve stap om de Amerikaanse en Canadese consument te voorzien van de lokaal steeds populairder wordende orchidee."


01-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS