maandag 6 februari 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Nieuwe generatie aan het roer bij AltaNova

Nieuwe generatie aan het roer bij AltaNova

Koos en Rien Hoogendoorn dragen AltaNova over aan de nieuwe generatie, Harm en Reinier Hoogendoorn. De overname zal voor velen niet als een verrassing komen want Harm en Reinier draaien al een aantal jaar mee binnen de directie van het bedrijf. Beide zijn ze al sinds hun jonge jaren werkzaam binnen het bedrijf.

AltaNova is, ondanks de roerige tijden in de sierteeltsector, erg blij en trots op deze ontwikkeling. Met elkaar gaan zij de toekomst vol vertrouwen, enthousiasme en passie tegemoet. Voor zowel het personeel, leveranciers én natuurlijk de klanten zal er door de overname niets veranderen.

Door de overname zijn broers Harm en Reinier samen verantwoordelijk voor de vestigingen van AltaNova in Zevenhuizen, Moerkapelle en Luttelgeest en voor de kwekerij in Portugal. De tweede locatie in Luttelgeest is in handen van Geert-Jan en Anton Hoogendoorn. Met elkaar kweekt AltaNova jaarrond een breed assortiment aan seizoensbloeiers en vaste planten. 

Nu de overdracht officieel voltooid is, betekent het niet dat Koos en Rien van het AltaNova-toneel verdwijnen. Rien zal als locatieverantwoordelijke blijven werken voor de kwekerij in Moerkapelle, waar Stephanotis wordt geteeld. Koos gaat een adviesfunctie vervullen en zal ook regelmatig op de Portugese kwekerij te vinden zijn.

AltaNova is van 9 tot en met 11 november aanwezig op de Royal FloraHolland Trade Fair in stand 28.2.


Redactie Floranews | 01-11-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS