vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Amigo Plant op de Trade Fair: Groeien door verbetering

Amigo Plant op de Trade Fair: Groeien door verbetering
Er zijn veel ontwikkelingen bij Amigo Plant die de kweker op de Trade Fair met haar klanten wil delen. Zo is er een nieuwe huisstijl met de bekende sombrero in moderne, aardse kleuren. Maar ook is er een duidelijke visie: ”Het gaat bij Amigo Plant niet om meer, maar om beter”, vertelt Directeur Gerard van Langen. 
 
De wil om te verbeteren heeft bij Amigo Plant veel in beweging gezet met verrassend positieve resultaten. Zo zijn er vanuit de veredelingstak vele nieuwe soorten ontwikkeld met sterk verbeterende eigenschappen. De brands die daar omheen zijn ontwikkeld staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit, oftewel voor een vlotte omloopsnelheid en tevreden consumenten.

"Op de Trade Fair presenteren we de nieuwe brands in de nieuwe huisstijl. Zo kunt u kennismaken met Rosetta, Safari, Tarantula en Piccomini." Rosetta is een lijn met nieuwe, sterke Echeveria soorten met een mooi kleurenpalet. Safari is een verzameling van nieuwe en verrassende Aloë en Haworthia soorten. Tarantula is een Crassula met indrukwekkende schoonheid en Piccomini een collectie van mooie sterke succulenten in een 6 cm pot.

Verder laat Amigo Plant in een Sneak peek een klein beetje toekomst zien en natuurlijk de kerstlijnen voor 2022. “Wij verwelkomen u graag in stand 17.2 om samen met u plannen te maken, over hoe we de nieuwe brands bij u en bij uw klanten kunnen implementeren”, aldus Van Langen.


31-10-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS