donderdag 28 september 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Kwekers Anthurium en Cymbidium presenteren samen inspirerende decemberdecoraties

Kwekers Anthurium en Cymbidium presenteren samen inspirerende decemberdecoraties

Met de feestelijke december maand in aantocht hebben kwekers van anthurium en cymbidium snijbloemen de handen ineengeslagen om inspirerende arrangementen en boeketten te presenteren. Samen met arrangeur Jeanette Philippo zijn voorbeelden gecreëerd die variëren van een eenvoudige muurdecoratie tot een uitbundige bloemenwolk.

“Met hun exotische uitstraling zijn zowel Anthurium als Cymbidium echte blikvangers. Snijbloemen die staan voor elegantie, schoonheid en feestelijkheid en daarom goed te combineren zijn", vertelt Philippo. "Door de verscheidenheid aan kleuren, kun je mooie combinaties maken van bijvoorbeeld bruin, rood en goud maar ook van groen, paars en roze.”

Beide snijbloemen zijn bijzonder lang houdbaar. Dit maakt ze extra aantrekkelijk voor bloemist en consument. Met weinig verzorging staan ze probleemloos drie weken op de vaas. Daarnaast zijn de bloemen zeer geschikt in allerlei toepassingen vanwege de sterkte steel. “Anthurium en Cymbidium zijn goed te combineren met bijvoorbeeld siergrassen, eucalyptus en olijftakken. Maar de bloemen dienen ook als kunstobjecten. Door hun chique uitstraling zijn het populaire bloemen voor modeshows en fotoshoots.” aldus Philippo.

Met een pr-campagne wordt de consument geïnspireerd om de bloemist te bezoeken en snij-anthurium en snijcymbidium in huis te halen. De decemberdecoraties zijn te bewonderen in verschillende lifestyle magazines, zowel online als print. 


Redactie Floranews | 27-10-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS