vrijdag 2 december 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Kolibri breidt uit met Kolibri Bouquet

Kolibri breidt uit met Kolibri Bouquet

Kolibri Company, het consumentenmerk van OK Plant, introduceert Kolibri Bouquet. Een slim plantenarrangement met orchideeën als een goedgevuld boeket bloemen. 

De consument haalt energie uit de natuur; een belangrijke motivator voor de ontwikkeling van het consumentenmerk Kolibri. Kolibri Bouquet is een volumineus plantenarrangement, waarmee de consument direct groen met impact in huis haalt.

Volgens Kolibri Company is Kolibri Bouquet voor retailers een succesverzekerde aanvulling op het groene lifestyle schap. "Het plantenconcept wordt geleverd inclusief watergeeflont van WaterWick. Elke plant kan individueel uit het plantconcept gehaald worden en blijft in z’n eigen kweekgrondomgeving. Dit komt de houdbaarheid van met name de orchidee ten goede. Kolibri Bouquet wordt geleverd inclusief tijdloze rietenmand. Het plantenarrangement verleidt de shopper door een goedgevuld boeket orchideeën. Voor zichzelf of om cadeau te doen."

De Kolibri Bouquet is beschikbaar in verschillende varianten, vormen, maten en kleuren. Het nieuwe plantenarrangement met orchideen is te zien tijdens Trade Fair Aalsmeer in stand 25.8.
 


Redactie Floranews | 25-10-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS