maandag 6 februari 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Nico Beentjes overleden

Nico Beentjes overleden

Nico Beentjes, oud-directeur/eigenaar van Nijssen Jr. BV is op 21 oktober 2022 op 74 jarige leeftijd overleden. Dit heeft Nijssen Jr. BV vandaag bekend gemaakt met onderstaand bericht:

"Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze oud directeur/eigenaar de heer Nico Beentjes.

Nico startte in 1972 bij ons bedrijf als eerste inkoper. In 1998 nam hij samen met zijn compagnon Rene Warmerdam het bedrijf over van de gebroeders Pim en Peter Nijssen. In 2008 werd Nico door het overlijden van Rene enig directeur. Onder zijn leiding werd het bedrijf verder uitgebouwd en gaf hij na 40 volle dienstjaren in 2013 het stokje door aan de volgende generatie.

Wij herinneren Nico als fijne- en markante persoonlijkheid, met oog voor de toekomst, waar ons bedrijf veel aan te danken heeft. Wij wensen zijn dochters Nandie en Patricia, zijn partner Joke, kleindochter Fabiënne en de families Beentjes en Fatels, veel sterkte de aankomende tijd met dit grote verlies.

Directie & medewerkers Nijssen Jr. BV"


Redactie Floranews | 24-10-22 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301DutchGreenroof


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS